Zapouzdřená kypřidla

30.8.2005

Kypřidla jsou zapouzdřením chráněna před uvolňováním do okamžiku, než dojde k tepelnému opracování. Směs zlepšuje nakynutí v peci nebo mikrovlnné troubě, což se projeví v konečné fázi pečení zvětšeným objemem výrobku. Použitím směsi kypřidel se eliminuje eventuální vznik skvrn, ke kterému může dojít v důsledku nezreagování kyselin nebo bikarbonátu. Směsi se vyrábějí v několika verzích, které jsou určeny pro použití při výrobě těsta na pizzu, sušenky, muffiny, biskvity a další pekařské výrobky.

Více informací na adrese  Milling & Baking News, 2005, č. 16, s. 35 

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

26.09.
Počasí na den 26.09.
11°C / 24°C

27.09.
Počasí na den 27.09.
11°C / 20°C

28.09.
Počasí na den 28.09.
10°C / 19°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A