Zapouzdřená kypřidla

30.8.2005

Kypřidla jsou zapouzdřením chráněna před uvolňováním do okamžiku, než dojde k tepelnému opracování. Směs zlepšuje nakynutí v peci nebo mikrovlnné troubě, což se projeví v konečné fázi pečení zvětšeným objemem výrobku. Použitím směsi kypřidel se eliminuje eventuální vznik skvrn, ke kterému může dojít v důsledku nezreagování kyselin nebo bikarbonátu. Směsi se vyrábějí v několika verzích, které jsou určeny pro použití při výrobě těsta na pizzu, sušenky, muffiny, biskvity a další pekařské výrobky.

Více informací na adrese  Milling & Baking News, 2005, č. 16, s. 35 

Zdroj: AgroNavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

08.11.
Počasí na den 08.11.
1°C / 11°C

09.11.
Počasí na den 09.11.
3°C / 10°C

10.11.
Počasí na den 10.11.
3°C / 9°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A