Zapouzdřená kypřidla

30.8.2005

Kypřidla jsou zapouzdřením chráněna před uvolňováním do okamžiku, než dojde k tepelnému opracování. Směs zlepšuje nakynutí v peci nebo mikrovlnné troubě, což se projeví v konečné fázi pečení zvětšeným objemem výrobku. Použitím směsi kypřidel se eliminuje eventuální vznik skvrn, ke kterému může dojít v důsledku nezreagování kyselin nebo bikarbonátu. Směsi se vyrábějí v několika verzích, které jsou určeny pro použití při výrobě těsta na pizzu, sušenky, muffiny, biskvity a další pekařské výrobky.

Více informací na adrese  Milling & Baking News, 2005, č. 16, s. 35 

Zdroj: AgroNavigator
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

1. července startuje příjem žádostí o kotlíkové dotace pro nízkopříjmové domácnosti v Libereckém kraji

30.6.2022

V pátek 1. července v 9 hodin spouští Liberecký kraj příjem žádostí do programu Kotlíkové dotace v Libereckém kraji

» více

3.9.2022 Krajské Dožínky 2022

28.6.2022

Pozvánka na Krajské Dožínky 2022

» více

Nedostupnost stránek eAGRI - resortní portál Ministerstva zemědělství a stránka Portálu farmáře

23.6.2022

Vážení uživatelé, v období od 1. 7. od 16:00 hod 10. 7. 2022 dojde k plánované generální odstávce systémů

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

04.07.
Počasí na den 04.07.
15°C / 26°C

05.07.
Počasí na den 05.07.
12°C / 25°C

06.07.
Počasí na den 06.07.
12°C / 24°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A