Publikace E-kódy

15.4.2013

Informační centrum bezpečnosti potravin nabízí spotřebitelům novou publikaci Přídatné látky v potravinách, kterou vydala Česká technologogická platforma.

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství na základě dohody s pracovní skupinou pro bezpečnost potravin "České technologické platformy pro potraviny" nabízí v omezeném množství publikaci od autora doc. Ing. Luboše Babičky, CSc. "Přídatné látky v potravinách", která je určena spotřebitelům. Publikace byla vytištěna za finanční podpory Ministerstva zemědělství .

Informační centrum bezpečnosti potravin dále nabízí odborné veřejnosti "Příručku pro provozovatele potravinářských podniků", která byla revidována a vydána koncem roku 2012.

Informační centrum bezpečnosti potravin rovněž (zdarma) publikace v omezeném počtu zasílá, stačí je objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikace také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).

Zdroj: MZe
Autor: redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

Slintavka a kulhavka - aktuální informace

26.3.2025

Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

30.07.
Počasí na den 30.07.
11°C / 22°C

31.07.
Počasí na den 31.07.
12°C / 22°C

01.08.
Počasí na den 01.08.
13°C / 24°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A