Systémy HACCP v oblasti výroby krmiv
5.2.2015
Principy analýzy rizik a  kritických kontrolních bodů (dále jen „HACCP"), které jsou obsaženy v  nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 183/2005, by měly napomoci  provozovatelům krmivářských podniků dosahovat vyšší úrovně bezpečnosti  krmiv. Postupy založené na principech HACCP umožňují provozovatelům  krmivářských provozů identifikovat a následně trvale kontrolovat závažná  nebezpečí ve výrobním procesu, a to určením bodů výrobního procesu,  které mohou být kritické z pohledu bezpečnosti krmiv a přijetím účinných  kontrolních opatření v těchto bodech. Obdobný materiál vyšel v časopise Krmivářství - Ročník XVII - Číslo 2/2013
Regionální potravina

Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko

Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
29.10.
4°C / 10°C
30.10.
5°C / 13°C
31.10.
2°C / 14°C
 
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A
 
        

