Skot
Cukry podporují užitkovost dojnic
28.3.2007, redakce APIC
Použití doplňkových cukrů u dojnic zvyšuje příjem krmiva, produkci mléka a obsah mléčného tuku a snižuje obsah čpavku v bachoru v důsledku lepšího trávení vlákniny, tvorby bachorového mikrobiálního proteinu a máselnanu.
Celkem 1 položka
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
2. výzva dotačního programu AGRICOVID POTRAVINÁŘSTVÍ
8.4.2021
Příjem žádostí o dotaci probíhá od 15. března 2021 do 30. dubna 2021
Webináře k Jednotné žádosti 2021
17.3.2021
Dovolujeme si Vás jménem Ministerstva zemědělství pozvat na informační webináře k environmentálním opatřením PRV a přímým platbám před podáním jednotné žádosti v roce 2021 určené zejména pro zemědělské podnikatele.
Platnost osvědčení o funkční způsobilosti aplikační techniky s ohledem na vyhlášený nouzový stav
5.3.2021
Platnost osvědčení o funkční způsobilosti aplikační techniky s ohledem na vyhlášený nouzový stav
Počasí
13.04.
0°C / 4°C
14.04.
0°C / 4°C
15.04.
-1°C / 4°C
Přihlášení
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A