Krávy
Cukry podporují užitkovost dojnic
28.3.2007, redakce APIC
Použití doplňkových cukrů u dojnic zvyšuje příjem krmiva, produkci mléka a obsah mléčného tuku a snižuje obsah čpavku v bachoru v důsledku lepšího trávení vlákniny, tvorby bachorového mikrobiálního proteinu a máselnanu.
Celkem 1 položka
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Slintavka a kulhavka - aktuální informace
26.3.2025
Aktuální informace o vývoji nákazové situace v souvislosti se slintavkou a kulhavkou.
Počasí
14.06.
12°C / 25°C
15.06.
14°C / 28°C
16.06.
14°C / 25°C
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A