Překryvy parcel KN a půdních bloků

9.2.2012

Na základě požadavků uživatelů byla rozšířena aplikace Data ke stažení o to, aby překryvy parcel KN s půdními bloky bylo možné snazším způsobem vyexportovat do MS Excel.

Na úvodní stránce Portálu farmáře otevřete aplikaci „Data ke stažení".

  1. V menu vyberte „Individuální data subjektů z registrů MZe a OSS", odkaz „Rostlinná výroba" a „Historie půdních bloků z registru LPIS".
  2. Zvolte vyhledání kompletní historie PB a případně i období účinnosti PB a klikněte na „Vyhledat". Pokud zůstane čtverec a PB nevyplněný, vyhledají se Vám informace o všech PB účinných ve zvoleném období (v závislosti na velikosti podniku a rychlosti připojení může trvat déle). Kolonku „Data s překryvy s parcelami KN" nechte ve stavu „Ano".
  3. Po vyhledání pod tabulkou klikněte na tlačítko „Export do XLS (pouze překryvy s katastrálními parcelami)" a uložte si nebo rovnou otevřete nabídnutý XLS soubor. V souboru je tabulka půdních bloků s přiřazenými KN parcelami, listem vlastnictví, výměrou KN parcely a výměrou překryvu s PB.

Přílohy

Zdroj: MZe
Autor: redakce apic

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Novinky

16.05.2024 - Zahájení výstavy "Klimatická změna a zemědělství pohledem místních aktérů"

6.5.2024

Výstava, jejíž vernisáž se uskuteční 16. května ve 14 hodin ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje. Potrvá do 30. května.

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

09.05.
Počasí na den 09.05.
6°C / 18°C

10.05.
Počasí na den 10.05.
7°C / 19°C

11.05.
Počasí na den 11.05.
9°C / 20°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A