Informace pro žadatele k dotačnímu programu Národních dotací

18.10.2021

8.F. Podpora vybraných činností a opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat a ozdravování chovů drůbeže zvýšením biologické bezpečnosti  
20.A. Zlepšení životních podmínek v chovu dojnic 
20.B. Zlepšení životních podmínek v chovu drůbeže 
20.C. Zlepšení životních podmínek v chovu prasat 
20.D. Zlepšení životních podmínek v chovu krav bez tržní produkce mléka 
20.E. Zlepšení životních podmínek v chovu vykrmovaných býků

Od 12. 10. 2021 mohou žadatelé, kteří již podali Formulář s doklady prokazujícími nárok na dotaci, podávat změnovou žádost k dokladům prostřednictvím Portálu farmáře na SZIF přes dlaždici Změna/oprava v dokladech prokazujících nárok na dotaci. 

Na webových stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu je v sekci Národní dotace  –  Dotační programy  –  8.F.  –  Příručky umístěna příručka pro žadatele s názvem „PŘÍRUČKA  PRO  ŽADATELE  O  ZEMĚDĚLSKÉ  NÁRODNÍ  DOTACE  –  ZMĚNA,  OPRAVA V DOKLADECH  PROKAZUJÍCÍ NÁROK NA DOTACI U DP 8.F.“,  a  nebo  v sekci  v Národní dotace  –  Dotační programy –  8.F.  –  Příručky umístěna příručka pro žadatele s názvem „PŘÍRUČKA  PRO  ŽADATELE  O  ZEMĚDĚLSKÉ  NÁRODNÍ  DOTACE  –  ZMĚNA,  OPRAVA V DOKLADECH  PROKAZUJÍCÍ NÁROK NA DOTACI U DP 20.B.“,  která slouží jako návod pro podání změny/opravy.  

Příručku pro DP 8.F. lze stáhnout zde: PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE O ZEMĚDĚLSKÉ NÁRODNÍ DOTACE – ZMĚNA, OPRAVA V DOKLADECH PROKAZUJÍCÍ NÁROK NA DOTACI U DP 8.F.

Příručku  pro  DP  20.B.  lze  stáhnout  zde:  PŘÍRUČKA  PRO  ŽADATELE  O  ZEMĚDĚLSKÉ NÁRODNÍ DOTACE –  ZMĚNA, OPRAVA V DOKLADECH PROKAZUJÍCÍ NÁROK NA DOTACI U DP 20.B.


Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

25.04.
Počasí na den 25.04.
3°C / 9°C

26.04.
Počasí na den 26.04.
2°C / 13°C

27.04.
Počasí na den 27.04.
6°C / 17°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A