Informace pro žadatele k dotačnímu programu Národních dotací – 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpeč

15.3.2022

Na webových stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu je v sekci Národní dotace – Dotační programy – 8.F. – Příručky umístěna příručka pro žadatele s názvem „PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE K ELEKTRONICKÉMU PODÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI - Dotační podprogram 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti“, která slouží k relevantnímu vyplnění a podání žádosti k výše zmíněnému dotačnímu programu.

Příručku pro vyplnění a podání žádosti o dotaci 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti lze stáhnout ZDE.

Na základě podání této žádosti o dotaci pro dotační podprogram 8.F.d. Podpora opatření zaměřených proti šíření nákaz prasat zvýšením biologické bezpečnosti budou žadatelům vydávána zálohová rozhodnutí. Doplatkové rozhodnutí bude poté žadatelům vydáváno po konci sledovaného období a po podání formuláře s doklady a odpovídajících příloh.

Důležité upozornění pro žadatele:

Spolu se žádostí o dotaci je žadatel povinen doložit povinnou přílohu „Ozdravovací program od vyjmenovaných nákaz prasat“.

Bez přiložení této přílohy v relevantní podobě a množství není možné adekvátně a objektivně posoudit žádost o dotaci, což může vést k prodloužení administrace dané žádosti a může mít vliv i na termín vydání patřičného zálohového rozhodnutí.

Prosíme žadatele, aby se vyvarovali podávání žádosti poslední možný den, neboť v případě technických potíží je potřeba čas pro vyřešení, což v poslední den možného podání je velmi obtížné.

Autor: Redakce APIC

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

25.04.
Počasí na den 25.04.
3°C / 9°C

26.04.
Počasí na den 26.04.
2°C / 13°C

27.04.
Počasí na den 27.04.
6°C / 17°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A