Zelenina
Co je nového v posklizňových zařízeních pro ovoce a zeleninu
19.1.2007, redakce APIC
Článek informuje o některých nových technologiích, které jsou využívány pro plodiny v posklizňových zařízeních - v balicích a dopravních linkách.
Nová substance snižující cholesterol
14.9.2006, redakce APIC
Potravní doplněk na bázi sójových bobů a hovězího loje vykazuje příznivé účinky na snižování cholesterolu.
Tradiční ovocnářské dny
27.12.2005, redakce APIC
Výzkumný a šlechtitelský ústav v Holovousích připravuje tradiční výstavu...
Položky 1 - 3 z celkem 3
Regionální potravina
Projekt Ministerstva zemědělství
Krajské informační středisko
Krajské informační středisko pro rozvoj zemědělství a venkova Libereckého kraje
Projekt KIS LK je podporován Ministerstvem zemědělství České republiky a Libereckým krajem
Novinky
Prodej brambor - odrůda Antonie
19.11.2020
ÚKZÚZ Chrastava prodává brambory odrůda Antonie. Cena 10 Kč /kg
Platnost osvědčení o odborné způsobilosti po dobu trvání krizového opatření v rámci vyhlášeného nouzového stavu
1.10.2020
sděluje tímto ÚKZÚZ přístup k platnostem osvědčení o odborné způsobilosti pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin.
Materiál na roušky
1.10.2020
Materiál je již nastříhaný -rozměr obdélníkui 27x 42 cm, a připravený k ušití dvojité kapsy více zde
Počasí
14.01.
-4°C / -2°C
15.01.
-6°C / -2°C
16.01.
-8°C / -3°C
Přihlášení
Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A