Zpracovatelé

Systémy HACCP v oblasti výroby krmiv

5.2.2015, redakce APIC

jejich tvorba a náležitosti

» více



Vzdělávací kurzy "Portál FARMÁŘ pro chovatele"

1.11.2013, redakce APIC

pořádané od listopadu 2013 do února 2014

» více


Využití biomasy a ochrana ovzduší

26.4.2010, redakce APIC

seminář pořádaný německými kolegy v Žitavě

» více


Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství

11.5.2009, redakce APIC

Seminář spojený s praktickou ukázkou faremní porážky.

» více


Jak na porážku a zpracování masa na ekologické farmě?

6.4.2009, redakce APIC

Bioinstitut, o.p.s. s týmem odborníků z praxe vydává novou metodickou příručku

» více


Kurzy domácího zpracování mléka 2009

6.4.2009, redakce APIC

ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.

» více


Nedostatky v omračování zvířat

6.11.2008, redakce APIC

Správně interpretované klinické podmínky při omračování a vykrvení zvířat.

» více


Úprava struktur svaloviny masa

30.9.2008, redakce APIC

Hydrokoloidy a sójové bílkoviny poskytují nová řešení při vývoji nových, na zdraví orientovaných, receptur.

» více


Drůbež bez mikroorganismů

23.12.2007, Vladimíra Pachlová

Omezování výskytu nežádoucích mikroorganismů u chované drůbeže v Nizozemsku.

» více

Ministerstvo Zemědělství

Ministerstvo Zemědělství

Novinky

Odstávka Portálu farmáře a www.szif.cz 21. 6. 2019 od 19:00 do pondělí 24. 6. 2019 do 6:00.

13.6.2019

Z důvodu plánované údržby informačního systému SZIF budou v termínu od pátku 21. 6. 2019 od 19:00 do pondělí 24. 6. 2019 do 6:00 nedostupné Portál farmáře SZIF a www.szif.cz.

» více

Páté číslo "Zpráv z Ministerstva zemědělství" v tomto roce

31.5.2019

Témata jako "Zákaz dvojí kvality", "Racionálně o řepce" a další v novém vydání Zpráv

» více

Zrušení semináře

10.5.2019

Implementace GDPR v agrárním sektoru

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

22.10.
Počasí na den 22.10.
7°C / 15°C

23.10.
Počasí na den 23.10.
6°C / 15°C

24.10.
Počasí na den 24.10.
6°C / 14°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A