Zpracovatelé

Systémy HACCP v oblasti výroby krmiv

5.2.2015, redakce APIC

jejich tvorba a náležitosti

» více



Vzdělávací kurzy "Portál FARMÁŘ pro chovatele"

1.11.2013, redakce APIC

pořádané od listopadu 2013 do února 2014

» více


Využití biomasy a ochrana ovzduší

26.4.2010, redakce APIC

seminář pořádaný německými kolegy v Žitavě

» více


Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství

11.5.2009, redakce APIC

Seminář spojený s praktickou ukázkou faremní porážky.

» více


Jak na porážku a zpracování masa na ekologické farmě?

6.4.2009, redakce APIC

Bioinstitut, o.p.s. s týmem odborníků z praxe vydává novou metodickou příručku

» více


Kurzy domácího zpracování mléka 2009

6.4.2009, redakce APIC

ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.

» více


Nedostatky v omračování zvířat

6.11.2008, redakce APIC

Správně interpretované klinické podmínky při omračování a vykrvení zvířat.

» více


Úprava struktur svaloviny masa

30.9.2008, redakce APIC

Hydrokoloidy a sójové bílkoviny poskytují nová řešení při vývoji nových, na zdraví orientovaných, receptur.

» více


Drůbež bez mikroorganismů

23.12.2007, Vladimíra Pachlová

Omezování výskytu nežádoucích mikroorganismů u chované drůbeže v Nizozemsku.

» více

Ministerstvo Zemědělství

Ministerstvo Zemědělství

Novinky

DOPORUČUJEME - Obecné nařízení na ochranu osobních údajů začne platit již od 25. května

27.3.2018

Úřad pro ochranu osobních údajů na svých stránkách zveřejnilo dokumenty a doporučení, která se vztahují k danému nařízení EU známé pod zkratkou GDPR. Doporučujeme se s tímto seznámit.

» více

Nové právní předpisy platné od 22. 2. 2018

20.2.2018

Novela vyhlášky o zdraví zvířat a jeho ochraně, o přemísťování a přepravě zvířat a o oprávnění a odborné způsobilosti k výkonu některých odborných veterinárních činností

» více

Sledujte TV APIC

TV APIC

Kalendář akcí

Kalendář akcí

Počasí

14.12.
Počasí na den 14.12.
-5°C / -2°C

15.12.
Počasí na den 15.12.
-4°C / -1°C

16.12.
Počasí na den 16.12.
-5°C / -1°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A