Zpracovatelé

Systémy HACCP v oblasti výroby krmiv

5.2.2015, redakce APIC

jejich tvorba a náležitosti

» více


Vzdělávací kurz "Strategie výroby krmiv a jejich optimální využití v rámci podniku

1.11.2013, redakce APIC

pořádané od listopadu 2013 do února 2014

» více


Vzdělávací kurzy "Portál FARMÁŘ pro chovatele"

1.11.2013, redakce APIC

pořádané od listopadu 2013 do února 2014

» více


Využití biomasy a ochrana ovzduší

26.4.2010, redakce APIC

seminář pořádaný německými kolegy v Žitavě

» více


Porážka a zpracování masa a masných výrobků v ekologickém zemědělství

11.5.2009, redakce APIC

Seminář spojený s praktickou ukázkou faremní porážky.

» více


Jak na porážku a zpracování masa na ekologické farmě?

6.4.2009, redakce APIC

Bioinstitut, o.p.s. s týmem odborníků z praxe vydává novou metodickou příručku

» více


Kurzy domácího zpracování mléka 2009

6.4.2009, redakce APIC

ROSA organizuje kurzy zaměřené na praktické vyzkoušení postupů výroby sýrů.

» více


Nedostatky v omračování zvířat

6.11.2008, redakce APIC

Správně interpretované klinické podmínky při omračování a vykrvení zvířat.

» více


Úprava struktur svaloviny masa

30.9.2008, redakce APIC

Hydrokoloidy a sójové bílkoviny poskytují nová řešení při vývoji nových, na zdraví orientovaných, receptur.

» více


Drůbež bez mikroorganismů

23.12.2007, Vladimíra Pachlová

Omezování výskytu nežádoucích mikroorganismů u chované drůbeže v Nizozemsku.

» více

Tento projekt je podporován

Ministerstvo Zemědělství

Liberecký kraj

Sledujte TV APIC

TV APIC

Počasí

18.04.
Počasí na den 18.04.
1°C / 9°C

19.04.
Počasí na den 19.04.
2°C / 9°C

20.04.
Počasí na den 20.04.
2°C / 8°C

INTERREG

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií v rámci Iniciativy Spolecenství INTERREG III A